Falkevej 20,

3400 Hillerød

Fliserens

GRUNDRENS

 Fliserens 
 Ukrudt fjernelse 
 Slutrengøring

25 kr / kvm

GRUNDPAKKE

Fliserens
Ukrudt fjernelse
Algebehandling
 Imprægnering
 Slutrengøring

55 kr / kvm

KOMPLET PAKKE

Fliserens
 Ukrudt fjernelse
 Algebehandling
 Imprænering
 Slutrengøring
Ny fugesand påfejes

60 kr / kvm

Udendør Fliserens i København

Fliserens: Tilføj liv til dine fliser

Hvorfor har dine fliser brug for regelmæssig rens- og imprægnering?
Flere år med støv, snavs, vind og vejr som i Danmark, ødelægger flisernes beskyttelse, og pæne stand. Som resultat vil dit hus og terasse se kedelig og trist ud. Du vil derfor, være nødsaget til, på et tidspunkt, at bruge en større formue på at købe nye og dyre fliser.
Derfor er det bedre at tage de nødvendige forholdsregler, og vedligeholde fliserne. Ved regelmæssigt rens og imprægnering af dine fliser, med et års mellemrum, sikrer du fliserne en lang levetid.

Til dette skal du have hyret den mest professionelle Fliserens-tjenesteudbyder.

Vores trin-for-trin renseproces

1. Nedrensning af fliserne.
Vores dygtige behandlere bruger moderne udstyr, til at fjerne plager, alger og snavs fra flisernes overflade. Vi som den bedste fliserenser i Nordsjælland, vores proces sikrer, at der ikke sker skade på overfladerne under rengøringsprocessen, og dine fliser holder sig sunde og pæne i årtier.

2. Desinficéring af overfladen.
Efter en skånsom rengøring af fliserne, bruger vi miljøvenlige desinfektionsmidler til at fjerne algeinfektioner og flisepest. Samtidig beskytter vi fliserne fra fremtidige infektioner.

3. Forsegling fliserne
Vi venter til fliserne er helt tørre, før vi forsegler fliserne. Vi som de øverste fliserens bruger et meget unikt produkt til at forsegle fliserne. Vores forsegling ligger som et beskyttende lag på fliserne, hvilket gør dem mindre absorberende for vand samt beskytter dem mod fremtidig påvirkning.

4. Tilsætning af fugesand
En dyb fliserengøring fjerner ofte sandet mellem fliserne. Vi bruger fugesand til at fylde disse revner og gøre dine fliser stærkere end nogensinde før.
Hos Have Service KBH tilbyder vi en økonomisk overkommelige fliserens og imprægnering. Vi er dedikeret til at tilbyde bemærkelsesværdigt, kompromisløs og bedste service til vores kunder.
For spørgsmål eller uforpligtende tilbus, bedes du kontakte os. Vi vil hjælpe og rådgive dig med glæde.

Kontakt os for mere information.

Lav en aftale

Kontakt os et 100% uforpligtende tilbud
+45-71812546