Falkevej 20,

3400 Hillerød

Algebehandling

Algebehandling: Tag, Terrasse, Gangstier, Indkørsel

Inkl. Forsikring
 inkl. Materialer
 Incl. Moms

Max 200kvm / 795,-

Algebehandling: Tag, Terrasse, Gangstier, Indkørsel

Inkl. Forsikring
 inkl. Materialer
 Incl. Moms

Max 350Kvm / 995,-

Algebehandling: Tag, Terrasse, Gangstier, Indkørsel

Inkl. Forsikring
 inkl. Materialer
 Incl. Moms

Max 500kvm / 1245,-

Algebehandling Have Service KBH

Algebehandling med Prisgaranti

Have Service KBH nedbryder, alle former for algeangreb på ejendommen. Vi har mange års erfaring, med at fjerne alger og mos fra alle overflader, herunder fliser, mursten og tag. Kontakt Algebehandling nu!

Hvorfor har dit hus har brug for øjeblikkelig algebehandling?

Alger består af encellede planter, som ofte findes i områder med fugt og skygge. De gror som regel i grønne farver, men findes også i røde, blå og gule farver. Da alger er luftbårne, tager det ikke ret langt tid, før det har spredt sig til hele grunden.

Sommer og forår er den periode, hvor algeinfektioner er på sit højeste. Algerødderne kan let trænge igennem revner i mellem dine tagsten, og fliser. Det forkorter levetiden på dit tag eller terrasse, hvilket får dem til at danne revner og lækager. Som et resultat ender du med at bruge store summer på at lave nyt tag nyt tag eller ligge nye sten i terrassen.

Vores miljøvenlige algebehandling.

Forkert rens med højtryk kan beskadige din dyrebare belægning og dit tag, i en omfattende grad. Hos Have Service KBH benytter vores fagfolk  det helt rigtige tryk, i kombination med miljøgodkendte desinfektionsmidler mod algerne, hvilket hjælper med at dræbe algernes naturlige fedtsyrer.

Vi som top algebehandling I København, giver behandlingen hvilken er yderst effektiv til behandling af algeinfektioner på sten, fliser, plast, glas og træ. Behandlingen er effektiv og mild, og det fjerne med garanti, algerne 100% uden at det resulterer i nogen overfladeskader. Hvilket kan være tilfældet ved at benytte forkert højtryk eller hård skrubning.

Hvorfor vælge vores algebehandlinger?

1. Vi garanter 100% sikker udførelse
2. Vi har stor ekspertise inden for området
3. Vi har overkommelig og gennemsigtige priser
4. Vi benytter miljøvenlige produkter
5. Vi fjerner al slags algeinfektion, snavs, skimmel, mos m.m.

Kontakt os for mere information.

Lav en aftale

Kontakt os et 100% uforpligtende tilbud
+45-71812546